Coaching

Coaching bij Stress gerelateerde klachten | Sociale angst & Onzekerheid en Burn-Out

Hi, ik ben Miranda

Wat ik voor jou kan betekenen?

Ik help je graag om lichter en gelukkiger te leven. Dit doe ik door patronen en overtuigingen te doorbreken en te ontdekken wie jij daarin bent. In de vorm van gedrag coaching gecombineerd met yoga, meditatie en bewustwording breng ik balans in jouw leven voor optimale rust én de ruimte en kracht te voelen om te zijn wie je wil zijn.

Waarom? 

Het leven is mooi en hard tegelijk. we gaan allemaal door bepaalde fases van veranderingen in het leven. Dit begint al op jonge leeftijd maar gaat ook door als we ouder worden. Hoe we hiermee omgaan heeft een enorme impact op ons gedrag en op hoe we ons daarbij voelen.

Stress gerelateerde klachten liggen in onze samenleving al snel op de loer. Denk aan alle impactvolle gebeurtenissen waar we minder grip op hebben maar waar wel van ons wordt verwacht om er mee te dealen. We zijn geneigd  buiten onszelf naar bevestiging te zoeken of we goed genoeg zijn en er wel bij horen. 

"Gelukkig is er ook een keerzijde".

We worden ons steeds meer bewust van ons gedrag en de impact die het heeft op onszelf en onze omgeving. We zoeken meer en meer de rust. Het is vaak alleen nog zo tijdelijk. 


"De mens blijft een dierlijk wezen".

Als alles went of weer gewoon wordt passen we ons weer snel aan dat wat is geweest. Dan vallen we terug in oude patronen en overtuigingen en lijken we er niets van te leren. 

Ikzelf ben ervan overtuigd dat als we meer bewust worden van wie we zijn, wat we waardevol vinden en wat onze verlangens zijn. We meer bewust zijn van ons gedrag en de impact daarvan op onze gezondheid en op ons als mens, het een enorm verschil gaat maken in onze samenleving. 

"Bewustzijn maakt dat we gezonder blijven"

Bewustzijn maakt vitaler. Het hoofd komt tot rust en onze emoties krijgen ruimte om er te zijn. We maken bewustere keuzes vanuit onszelf. En niet vanuit verwachtingen of overtuigingen van anderen of je omgeving. We keren meer en vaker even naar binnen bij onszelf als we bewust leven. 

Leren om alleen te zijn en het te omarmen. 

Vanuit daar de kracht te voelen dat jij er mag zijn. Dat in de kern van jou zelf de sleutel ligt naar gezondheid. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. 

Verantwoording nemen over je eigen leven. 

Een gelukkig mens zijn komt enkel en alleen vanuit jezelf. Alles daaromheen is een toegevoegde waarde die jij voor jezelf creëert

"Een veilige omgeving waar jij kwetsbaar mag zijn om naar jouw diepste laag te gaan".

Door bewustzijn te stimuleren breken we je los van de gebaande paden. Ik laat je bewust worden van wie je bent, los van "de rollen" die je hebt in jouw leven. 
Je wordt je bewust van je gedrag. De ingesleten overtuigingen en de gevolgen daarvan. Ik leer je dicht bij jezelf te blijven en de kracht in jezelf te vinden. 

Ik doe dit door mijn kennis over het menselijk brein en de werking tussen het brein en het fysieke lichaam inzichtelijke te maken. Dit onderbouw ik met wetenschap en wijsheden uit de Chinese geneeskunde. Yoga is een essentieel onderdeel om mensen naar binnen te laten keren en de verbinding met het lichaam en je gevoel te herstellen.

Nuchter en Geborgen 

maakt deze verbinding jou bewust van jouw mentale, fysieke  en emotionele status en kunnen je verzachting aanbrengen in jouw leven en zul je meer rust bij jezelf vinden. 

Geborgenheid

Geborgenheid betekent warmte en zorgzaamheid. Veiligheid. 
Dit komt van binnenuit en gaat van nature zo. 
Door jezelf veilig te voelen kun je tot de diepste laag komen en jezelf open stellen om kwetsbaar te zijn. 

"De kracht van kwetsbaarheid.
Daar zit groei".

"Ruimte voor verbinding creëert vertrouwen".

Door verbinding te stimuleren en uit te stralen dat deze verbinding mogelijk is, bouwen we vertrouwen op. Vertrouwen om samen met jouw hulpvraag aan de slag te gaan.

You do not just wake up and become the butterfly 

Growth is a Process.