Online Coaching 

Snel, kort of langer, Jij bepaalt. 

Voel je gehoord en gezien!
Boek nu jouw online sessie

De wachtlijsten van psychologen en coaches worden steeds langer. Op dit moment kan het zelfs maanden duren voordat je terecht kunt met jouw hulpvraag. Vaak voel je jezelf op zo'n moment al  niet fijn en onzeker en heb je waarschijnlijk al langer hulp nodig. Wanneer je dan eindelijk de stap hebt gezet om hulp in te schakelen is het heel vervelend en pijnlijk wanneer je niet op korte termijn geholpen kunt worden.

Ik ervaar dit ook in mijn eigen coaching praktijk. De aanvragen voor coaching trajecten nemen flink toe. Dit zegt voor mij alles over het psychisch welzijn van de mens en is het in mijn beleving noodzakelijk dat er sneller en makkelijker toegang is tot hulp bij mentale, psychische maar ook fysieke en emotionele klachten.

Nieuw! Online coaching
Daarom heb ik besloten om korte online coaching sessies aan te bieden in de agenda zodat je elk moment een hulpvraag kunt stellen. En jij bepaalt, jij houdt zelf de regie. Geen lange trajecten, geen hoge kosten, geen verplichtingen maar deskundig advies en ondersteuning waar nodig en zolang het voor jou goed voelt. 

Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer er een mogelijkheid is tot een laagdrempelig contact met een toegankelijk tarief er eerder aan de bel zal worden getrokken bij psychische en mentale klachten. Denk bijv. aan Burn-Out, Depressies en Chronische stress stoornissen. Maar ook emoties die er zijn door het verlies van een dierbare, een scheiding of een traumatische ervaring.
Wanneer deze emoties geen ruimte krijgen kan dit veel schade aanrichten en ons functioneren in het dagelijks leven enorm in de weg zitten. Ik wil hier echt aandacht voor vragen door het mogelijk te maken korte momenten van professionele ondersteuning aan te bieden. In een veilige omgeving en met de expertise die ik met mij meeneem als coach en ervaringsdeskundige geloof ik erin dat er veel minder lange heftige trajecten doorlopen hoeven te worden en er veel leed bespaart kan worden.

Een extra note!
Het hoeft niet altijd groot of dramatisch te zijn. Het kan ook zijn dat je in je leven het roer om wil gooien. Bijv. Door een andere studie te gaan volgen of een nieuwe baan aangaan, of wat je maar kunt bedenken waardoor je even een klankbord nodig hebt. Ook dan kan het fijn zijn om je onzekerheden en je belemmeringen even onder ogen te komen tijdens een kort moment van coaching.

Wat houden deze (korte) coaching-sessies precies in?
De ( korte) online coaching sessies zijn bedoeld om snel en veilig jouw hulpvraag neer te leggen. Misschien is het na één sessie al voldoende, of misschien is het nodig nog een aantal sessies te plannen. Dit bepaal je altijd zelf en jij behoudt ten alle tijden de regie. Jij bepaalt!

Waarom?
Er is op dit moment veel behoefte aan mentale en psychische hulp. Jong en ouder heeft het in deze tij en in deze maatschappij lastig om stabiel en stevig aan de grond te blijven staan. Situaties kunnen ontstaan  door externe omstandigheden maar ook door jezelf. Bijvoorbeeld wanneer je negatieve gedachten hebt over jezelf en geen eigenwaarde hebt ontwikkeld of wanneer je voor uitdagingen komt te staan in jouw leven waardoor je even uit balans raakt.
Maar ook wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden.
Of wanneer je worstelt met gevoelens die je niet kunt delen met mensen om je heen of wanneer je in een moeilijke relatie zit en je niet meer weet of je hier in moet blijven of deze beter kunt loslaten.

Er zijn zoveel redenen waarom het goed is een moment van coaching in te plannen en dit hoeven écht geen langlopende trajecten te zijn, maar even sparren over je gevoel, over jezelf of een situatie die zich voordoet in jouw leven.
Ook onzekerheid en ( sociale) angsten zijn vaak de oorzaak van psychische klachten en of fysieke pijnen. Maar ook het niet meer herkennen van je eigen grenzen waardoor je ze niet kunt aangeven kan klachten zoals oververmoeidheid en Burn-Out veroorzaken en dit kan weer leiden tot depressies.

Uit een wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een luisterend oor of iemand waar je even bij terecht kunt met je gevoel of je hulpvraag genoeg kan zijn om je daarna al weer veel beter te voelen.

Hoe werkt het?
Sessies kun je boeken vanaf 30 minuten per sessie en uiterlijk tot 60 minuten per sessie.
Wil je 60 minuten boeken? Boek dan 2 sessies achter elkaar. 

Je ontvangt van mij 15 minuten voor aanvang van de sessie een uitnodiging -link. Dan zal ik je online toelaten om de sessie te starten. Check vooraf nog even je audio, luidspreker en microfoon. 

Tarief per 30 minuten: € 27,50 
De sessies vinden plaats via "Teams". 

Voel je veilig en welkom om mijn hulp in te schakelen en laten we met elkaar de barrières om hulp te vragen doorbreken. Het is zó nodig. 

Miranda