Reserveer hier jouw online Yin Yoga Les

Yin Yoga 

Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen werkdruk en stress in het dagelijks leven. We zijn altijd online en bereikbaar. De Yin yoga helpt je onder andere om weer tot een diepe ontspanning te komen. In je lichaam én in je hoofd. 

Leren ontspannen

Je zult merken dat je elke keer een rustmoment ervaart zodra je tijdens een les yin yoga op je mat zit. Bij yin yoga gaat het om de stilte in jezelf te leren vinden terwijl we langer in de houdingen verblijven. Het zijn geen moeilijke ingewikkelde houdingen waar je lenig voor moet zijn. Nee....er wordt helemaal niets van je verwacht. Je hoeft er alleen maar te zijn en te voelen wat de status is van jouw lijf op dat moment. 

Je gebruikt de houdingen van yin yoga om verbinding te maken met je lichaam. 

Je leert te voelen wat bepaalde yin-yogaposes met je lichaam doen. Dit geeft jou gelegenheid om je grenzen te verkennen en te voelen hoe het met je gaat. Dit doen we vanuit zachtheid, vriendelijkheid en stilte. Yin yoga bij pijn 

Yin yoga zorgt ervoor dat je straks als je een dagje ouder wordt

(dit is al vanaf ons 25e levensjaar ) je flexibel en zonder pijn en/of het gebruik van ondersteunende hulpmiddelen kunt blijven bewegen. Dat je nog iets van de grond kunt oprapen zonder uit balans te raken of pijn te ervaren.

Dus begin vandaag al aan de beweeglijkheid voor later

En niet pas wanneer je merkt dat je stijf wordt of pijntjes krijgt.
Dus wil je voor later en NU minder blessure gevoelig zijn en je gewrichten gezond houden? Dat je kunt blijven bewegen en alles kunt blijven doen zoals je dit graag doet?

Start dan nu al online met Yin Yoga in je dagelijks leven toe te passen.

Yin yoga is meditatief

De yin-yogalessen zijn rustig en meditatief. Het zijn zittende en liggende houdingen waar we langer in verblijven. Doordat we in yin yoga de poses langer vasthouden, krijg je de ruimte om tot een diepe ontspanning te komen. De zwaartekracht doet het werk en jouw lichaam geeft aan tot hoe ver je mag gaan. 

Leer de signalen van je lichaam herkennen


Dit maakt dat je de signalen van je lichaam leert herkennen en daar ook respect voor hebt. De yin yoga lessen zijn erg populair. Het zijn de meest bezochte lessen in onze studio & online.

Ook een online yin yogales volgen?
Klik hier


Wat is Power Yoga?

Power yoga is een dynamische vorm van yoga voor mannen en vrouwen waarbij je ademhaling een belangrijke rol speelt. Het wordt ook wel slow power yoga flow genoemd, omdat je tijdens deze vorm van yoga in een langzame flow komt. Dit doen we door bewegingen in elkaar te laten overlopen en herhalen en hieraan de ademhaling te verbinden. 

Bewust zijn van je lichaam en de bewegingen. Het langzaam uitvoeren van op spierkracht gebaseerde bewegingen met het eigen lichaam om kracht en souplesse te ontwikkelen. Maar ook loslaten, pauzeren, dagdromen en aandacht schenken aan wat er is, zodat je kunt voelen wat je lichaam je vertelt. Power yoga brengt een geweldige energie en doorstroming op gang waardoor je heerlijk voldaan van je mat af stapt.