Hi, ik ben Miranda,
Bewustzijn & Yoga Coach

Voor ik kon zijn wie ik nu ben en waar ik nu sta heb ik van klein meisje tot volwassen vrouw levensfases doorlopen die mij op emotioneel lichamelijk en mentaal vlak enorm hebben uitgedaagd. 
Dit maakte dat ik als kind al aanvoelde dat ik anders was en de pijn en kwetsbaarheid die ik die jaren als jong meisje al voelde heeft mij gebracht waar ik nu ben. 

Door mijn HSP en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel,  mijn zorgzaamheid en een groot emphatisch vermogen, nam ik als kind alle verantwoordelijkheid van mijn omgeving en de wereld om mij heen op mijn schouders. 
Ik hoop nu mijn kennis en kunde maar vooral levenservaring in te zetten en jou te begeleiden en ondersteunen, zodat jij deze berg niet zo hoog hoeft te beklimmen om uiteindelijk jezelf te vinden en te weten wie jij bent en wat jou gelukkig maakt.

Dat je goed genoeg bent zoals je bent. En jij met je unieke persoonlijkheid enorm van waarde bent.   

X Miranda.
Scrol om verder te lezen. 

HSP | Hoog Sensitief

Mijn overgevoeligheid voor drukte en prikkels maakte me onzeker en angstig. Ik was bang dat er iets mis was met mij. Vanaf jonge leeftijd was ik al op zoek naar de zin van het leven en wilde ik zo graag begrijpen waarom ik het leven zo heftig vond.

Inmiddels na een intens pad vol met levenservaring, kennis, kunde en een natuurlijke gave weet ik nu al een meerdere jaren mijn sterke karaktereigenschappen en intu├»tie in te zetten en te gebruiken als Bewustzijn & Yoga Coach. 

Van betekenis zijn

Van betekenis zijn voor een ander is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven en wie ik wil zijn als mens. Ik heb van mijn levenspad en levenskracht mijn werk gemaakt.
 
Opgeleid tot bewustzijn & yoga coach help en begeleid ik nu jong tot (vol)-wassenen om meer bewust te zijn van de groei of stagnatie die elke levensfase met zich meebrengt. 
In die fases kom je soms in een strijd  met je 'ZELF'. En dat mag. Hierin kan ik je helpen en begeleiden maar behoudt jij altijd zelf de regie. 

Het besef dat elke levensfase iets anders vraagt

Het is juist goed om te beseffen dat elke levensfase weer een andere ontwikkeling nodig heeft of misschien een aanpassing op de weg die je bewandelt. Dat maakt dat je dicht bij jezelf blijft en jouw eigen leven leeft.