Reviews


Petra Verheyen 21-01-2024
Hey Miranda! 

Ik volg nu al een half jaar yin yoga lessen bij je. Nu, aan het einde van het jaar, ben ik nog net wat bewuster bezig met wat dit jaar me gebracht heeft, waarvoor ik dankbaar ben en waar ik meer van wil in 2024. 

En dan kom ik met stip op nummer 1 uit bij jouw lessen. 
Het voelt elke keer echt als een kadootje om naar je lessen te komen. En dat is nieuw voor mij. Als werkende moeder van 2 jonge kinderen nu eens een keer niet mezelf aan het einde van de dag ergens naar toe moeten sleúren 😏. Maar juist verlangen naar en energie krijgen van.
Ik ben altijd al, maar het laatste jaar nóg meer, bezig met het dichter bij mezelf blijven, meer leven vanuit mijn hart, toelaten en loslaten en 'zijn'. Jouw lessen sluiten daar zo ontzettend naadloos op aan. De dingen die je vertelt tijdens de lessen kan ik letterlijk 1:1 beamen en herken ik me volledig in. Alleen al bij je binnenkomen zorgt instant voor een stukje nog meer 'zijn'. Dankjewel 💗.
En waar ik eerder wel eens bij pilateslessen zat te stoeien met instructies en er geen ballll van snapte en niet hetgeen in mijn lijf voelde waarvoor de oefening bedoelt was...is het bij jou zo helder, duidelijk. Misschien een beetje vaag omschreven, maar wat ik vooral bedoel denk ik is dat je ook in 'het didactische stuk' zo ontzettend goed bent! 

Dus..dankjewel voor alles wat je me brengt. Jouw lessen hebben zo'n versnelling aangebracht in mijn reis naar vertraging en 'zijn' 💗. 

Liefs Petra Verheyen 

P.s. ik schrijf dit allemaal vanuit echt mijn persoonlijke ervaring. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om nog het volgende toe te voegen. Ik ben werkzaam als psycholoog en leer daarin professioneel ook weer van je. Ik werk veel met ACT (Acceptance and Comittment Therapy) en jij bent voor mij o.a ook een levend ACT-boek 😄! Dus ook dank daarvoor!

Mark Schmeitz
Hele fijne persoonlijkheid . Leert mij vooral te voelen dat mild zijn voor mezelf ok is en dat presteren geen doel is . Ik ervaar dat ik ook op andere momenten bewuster grenzen voel (sporten, contacten) en dat stoppen en eruit stappen i.p.v. het negeren en nog harder doorgaan helende en bevrijdende opties zijnMaayke Schut

Miranda heeft mij door een hele lastige periode geholpen. Daar waar ik er zelf niet uitkwam heeft ze me op het juiste spoor gezet door warme, eerlijke en duidelijke gesprekken met me te voeren. Ze heeft mij na 1 gesprek al ‘gelezen’ en ik herkende me heel erg in haar terugkoppelingen. Ik heb goede tips gekregen om meer grip te krijgen en mezelf meer te omarmen. Wat ik ook heel fijn vond, was dat ik me niet vast hoefde te leggen aan een aantal sessies, maar dat we samen hebben gekeken naar wat nodig was. Miranda, nogmaals hartelijk bedankt! 

Hetty Burgers

Miranda geeft heerlijke yogalessen.
Rustig en aandacht voor je  persoonlijke  grenzen.
Er wordt regelmatig herhaald niet over je grenzen te gaan, accepteren wat er op dat moment is.
Niets forceren en als de oefening te ,,zwaar"is krijg je een alternatief aangereikt.
Ook de ademhaling krijgt ruimschoots de aandacht zodat je ook in een flow komt van ontspanning tijdens de oefening. 

Karen Beal
Goede docente en gewoon een heel fijn en mooi mens. Miranda heeft verder een prettige stem om naar de luisteren. De yogaruimte heeft een ontspannen energie. En na afloop staat de thee klaar.

Tilly Wijnhof
Positief! Communicatie, Professionaliteit

Steve Core
I have known Miranda for 4 years by attending her yin yoga lessons. She is a brilliant yoga teacher and I feel every Monday night when I come home a real peace of mind as well as much more flexibility in my body.
In the last 4 months Miranda has also been my coach. She is as good at coaching as she is as giving yoga lessons ( brilliant) and she has really helped me break through in some areas of my life I was struggling with.

(Vertaald door Google)
Ik ken Miranda al 4 jaar door het bijwonen van haar yin yoga lessen. Ze is een briljante yogalerares en ik voel elke maandagavond als ik thuiskom een ​​echte gemoedsrust en veel meer flexibiliteit in mijn lichaam.
Sinds 4 maanden is Miranda ook mijn coach geweest. Ze is net zo goed in coachen als in het geven van yogalessen (briljant) en ze heeft me echt geholpen door te breken op sommige gebieden van mijn leven waar ik mee worstelde.

Martine Dekker

Geweldige yoga docent. Al jaren vind ik mijn rust en krijg ik flexibiliteit op haar matjes. Miranda is een mooi, puur en liefdevol mens en dat voel je tijdens de les maar ook tijdens een persoonlijk gesprekje voor of na de les.

Miranda Engels

De manier waarop Miranda de les begeleid is zo heerlijk rustgevend en tegelijkertijd goed voor m’n lichaam. 


Natalie scholten

Blij dat de yogalessen terug zijn in Wijchen!

 

Renate Heerink

Yinyoga geeft mij heel veel ontspanning en om te leren luisteren naar mijn lichaam. Ben het begonnen tijdens mijn burn-out. Miranda geeft op een mooie manier vorm aan haar lessen. niet zweverig en met achtergrondinformatie over de yogafilosofie. Zo blij mee!! 

 

Thea Seuren

Wat een rust heb ik gevoeld in mijn lijf, doet me zo goed. Miranda blijf zo heerlijk rustig, dit breng je over aan mij. Groet Thea 

Reviews

Ik probeer een expert te zijn op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die mij bezoeken en mij laten weten waarom ze graag bij mij zijn. 

Dus wil jij mij helpen zodat anderen mensen mij ook kunnen vinden?
Wil jij jouw review achterlaten hoe je mij en mijn lessen & coaching hebt ervaren?

Dat kan door deze link te gebruiken en jouw review achter te laten. Dank je wel daarvoor.  

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.