Leren ontspannen

Je zult merken dat je elke keer een rustmoment ervaart zodra je op je mat zit. 

Bij yin yoga gaat het om de stilte bij jezelf vinden gedurende dat we in de houdingen verblijven. Het zijn geen moeilijke ingewikkelde houdingen waar je lenig voor moet zijn. Nee, er wordt helemaal niets van je verwacht. Je hoeft er alleen maar te zijn en te voelen wat de status is van jouw lijf op dat moment. 

Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen werkdruk en stress in het dagelijks leven. 
We zijn altijd online en bereikbaar. 
Yin yoga helpt je onder andere om weer tot een diepe ontspanning te komen. 
In je lichaam én in je hoofd. 


Yin yoga bij fybromyalgie

Yin yoga is pijn verzachtend bij diagnoses zoals fybromyalgie. 

Begin vandaag nog aan de beweeglijkheid voor later.

Wil jij je gewrichten gezond houden? Dat je kunt blijven bewegen en alles kunt blijven doen zoals je dit graag doet? Start dan nu al met yin yoga en boek hier jouw les. 

Je gebruikt de houdingen van yin yoga om verbinding te maken met je lichaam. 

Je gaat voelen en ervaren wat yin yoga  met je lichaam doet. Dit geeft jou gelegenheid om op te laden en te herstellen. Dit doen we vanuit zachtheid, vriendelijkheid en stilte. 

Yin yoga is meditatief

De yin-yogalessen zijn rustig en meditatief. Het zijn zittende en liggende houdingen waar we langer in verblijven. Door de poses langer vast te houden, krijg je de ruimte om tot een diepe ontspanning te komen. De zwaartekracht doet het werk en jouw lichaam geeft aan tot hoe ver je mag gaan. Je leert verbinding te maken met jouw lijf en leert weer te "voelen" waar jouw grenzen liggen en waar je lichaam wel of niet in mee kan. 

Leer de signalen van je lichaam herkennen

Dit maakt dat je de signalen van je lichaam leert herkennen en daar ook respect voor hebt. De yin yoga lessen zijn erg populair. Het zijn de meest bezochte lessen in onze studio & online.

Wil je een yin les komen volgen? Dat kan. Voel je welkom en reserveer hier jouw yin les.


Wat is Power Yoga?

Power yoga is een dynamische vorm van yoga voor mannen en vrouwen waarbij je ademhaling een belangrijke rol speelt. Het wordt ook wel slow power yoga flow genoemd, omdat je tijdens deze vorm van yoga in een langzame flow komt. Dit doen we door bewegingen in elkaar te laten overlopen en te herhalen en de ademhaling te verbinden. 

Bewust zijn van je lichaam en de bewegingen. Het langzaam uitvoeren van op spierkracht gebaseerde bewegingen met het eigen lichaam om kracht en souplesse te ontwikkelen. Maar ook loslaten, pauzeren, dagdromen en aandacht schenken aan wat er is, zodat je kunt voelen wat je lichaam je vertelt. Power yoga brengt een geweldige energie en doorstroming op gang waardoor je heerlijk voldaan van je mat af stapt.


Elke vrijdagochtend om 09:15 uur in Wijchen
Locatie: Kruisbergseweg 60A ( ingang via zijkant)